Ondernemers aan het woord

Visible2Day heeft voor mij snel een goede website neer kunnen zetten. De diensten die ze bieden ondersteunen en ontzorgen mij als ZZP’er zodat ik mij volledig op mijn werk kan richten. Daarnaast maakt hun model het voor mij mogelijk om zonder grote financiering vooraf in te stappen en dat tegen een zeer vriendelijk maandelijks tarief

Rian Senden

Rian Senden Educatie

Toen ik mijn nieuwe praktijk begon wist ik dat ik daar ook een website bij zou moeten maken om professioneel over te komen voor mijn clienten. Ik zag hier enorm tegenop, maar Visible2Day me gelukkig geholpen om snel en voor een leuke prijs het perfecte visitekaartje voor me neer te zetten. Ik kreeg al direct positieve opmerkingen van cliënten en collega’s.

Sabrina Weber

Sabrina Weber Kindertherapie

Ik wilde mijn website professionaliseren en Visible2Day heeft mij hier bij geholpen. Daarnaast hebben zijn er ook voor gezorgd dat ik beter lokaal gevonden wordt. Online stonden nog verouderde gegevens van mij. Hiervan was ik mij niet bewust en ik was dus eigenlijk minder goed te bereiken door mijn (potentiële) klanten. Door deze gegevens te controleren en te verbeteren is dit probleem verholpen. Daarnaast maakt hun site beoordeelsnel.nl het heel eenvoudig voor mijn cliënten om een review voor mijn praktijk achter te laten.

Ingrid Mertens

Natuurlijk in Balans Praktijk

Visible2Day heeft mij geholpen om mijn online aanwezigheid beter vorm te geven. Dit heeft er in korte tijd al toe geleid dat ik meer cliënten aantrek. Ik merk dat het veel vertrouwen wekt bij mijn doelgroep doordat ik positief wordt gezien op het internet. Zonder deze mannen was me dit niet gelukt.

Henriette Reineke

Praktijk Light Journeys

Het CMS waarop onze website was gebouwd was totaal niet beveiligd en het was moeilijk hanteerbaar wanneer je er wijzigingen mee wilde aanbrengen. Het grootste probleem waar we tegenaan liepen was dat onze website enorm traag was. Jelle heeft onze website nu overgezet naar wordpress en voorzien van een uiterlijke update. De website is nu snel en gemakkelijk door mij zelf te beheren. Momenteel verzorgt Jelle nog steeds het technisch beheer voor ons.

Malou Genneken

Stream voor Werk

Zaken doen met onze vorige websitebouwer was een drama. Na een aanbeveling uit mijn netwerk ben ik bij Jelle en Mark terecht gekomen. Zij onderhouden nu onze website perfect voor een betaalbaar maandelijks tarief. Een verademing dat we daar niet meer naar om hoeven te kijken. Dankjewel Visible2Day!

Sama Moghaddam

GGZ Reflection

Share This